Bra på att skriva historier   Nyligen uppdaterat!


Är du den som är bra på att skriva ihop historier och har under ett tag funderat på att skriva en bok? Så klart så ska du satsa. Det finns idag de som livnär sig på att skriva böcker och du kanske blir en av våra stora författarna om några år.

Om du har många idéer så kanske du även kan skicka in något du skrivit som ett filmmanus. Allt du skriver kanske inte passar i bokform utan skulle göra sig mycket bättre på bioduken. Se till att skicka till flera intressenter då du förmodligen blir refuserad hos några. Vem vet, kanske någon tycker det du skrivit är så pass bra att det skulle kunna bli en film av det hela. 

Så klart så krävs det en hel del av dig när du skriver och detsamma gäller oavsett om du skriver en bok eller ett manus till en film. Se till att du har anteckningsbok med dig hela tiden då idéer kan ploppa upp när som helst och det är bra om du kan skriva ner det som du får upp i ditt huvud. Se på andras filmer för att se vad som skulle kunna passa in i ditt filmmanus. Kopiera inte rakt av utan gör så det passar in i det manus du håller på att skriva.