Se film hemma och lyssna på musik med hjälp av Iphone


iphone

De flesta människor hänger med i teknikens utveckling och vet att mobiltelefoner inte bara används för kommunikation längre. Idag finns det så kallade smartphones som är mer eller mindre som en komplett dator. Den absolut populäraste smartphonen är iPhone som har tagits fram av giganten Apple.

Om du har en iPhone i din ägo har du tillgång till det mesta. Något som har blivit väldigt populärt är att lyssna på musik och se film genom sin iPhone. När du går till gymmet ser du inga vanliga MP3-spelare som blev populärt i början av 2000-talet. Alla lyssnar på musik genom sin mobiltelefon. Spotify, som du säkert känner till, används flitigt av många iPhone-ägare. Detta på grund av att du kan göra dina egna spellistor med musik från alla världens hörn och spela dem hur mycket du vill mot en mindre månadsbetalning. Att designa ett eget skal till sin iPhone är idag inga problem, kolla in Iphonebutiken.se och alla skal som finns tillgängliga där, eller om du vill designa ett eget!

Som sagt kan du även se på film genom din iPhone. Du tänker säkerligen nu att det måste vara jobbigt att se på film med en sådan liten skärm. Vi kan försäkra dig om att det absolut inte är några som helst problem och när du väl är inne i filmen och har hörlurarna på är det ganska bekvämt. Det finns flera tjänster som erbjuder mycket film och en av dessa är Voddler. Genom Voddler kan du mot betalning streama väldigt mycket film. Självklart är inte de senaste biofilmerna tillgängliga men du kan i princip se alla filmer som går att hyra i videobutiken.

Ett annat fenomen som nyss tagit sig till Sverige är Netflix. Precis som Spotify får du obegränsad tillgång till till hela Netflix utbud genom en liten betalning varje månad. Det svenska utbuden bjuder på filmer och serier, för barn och vuxna. Vill man hellre ta del av det amerikanska utbudet kan man lägga till en app genom Google Chrome. Ett abonnemang går att använda på dator, teve och telefon. Ser du på en bra film på datorn och måste gå iväg kan du fortsätta direkt på telefonen: den känner av hur mycket du hade sett och startar därifrån.

Att se film och lyssna på musik genom sin smartphone är den nya grejen. Istället för att ta sig ned till videobutiken kan du gå in genom din iPhone när som helst och se film. Dessa tjänster kostar inga stora pengar men det finns även möjlighet att se film helt gratis via andra tjänster. Vill du inte betala för musiken är Youtube ett annat alternativ att använda sig av.