Shoppa spel och film via live shopping


Vi känner alla till fördelarna med e-handel och online shopping, men dessa sätten har också en del nackdelar. Du som konsument får nästan aldrig någon utförlig information om produkten när den blir presenterad. Ofta är det alldeles för få bilder eller med en alltför kort produktbeskrivning. Det kan ibland innebära att du blir missnöjd med produkten och behöver skicka tillbaka den. Som tur är har vi lösningen, och den lämpar sig särskilt väl till filmer och spel.

Handla via live shopping

Det nya och moderna shoppingformatet heter live shopping. Med den får du ta del av en försäljares direktsända videoklipp där en person visar upp en produkt eller vara på ett utförligt sätt. Du som ser på klippet kan be om att få se specifika funktioner eller delar av produkten du är intresserad av. Du kan även ställa frågor och därigenom ta ett mer genomtänkt beslut innan du köper produkten.

På så sätt elimineras en del av nackdelarna med e-handel, utan att du behöver gå över till det ännu sämre alternativet, vilket ju är att handla i en fysisk butik. Så ta en titt här och prova på att handla dina spel och filmer via live shopping redan idag.